Продавець GIULIA-OPT- інтернет-магазин жіночих колготок розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1701 відгук
Giuliaopt - колготки, шкарпетки, панчохи від виробника
+380 (97) 477-39-53
Директор Андрій
+380 (96) 497-45-26
Консультант Олена
+380 (63) 511-32-99
Менеджер Валерія

Мода 2015-2016

Мода 2015-2016

У 2016 році модельєри одностайно вирішили, що колготки стануть найважливішою частиною весняного гардероба. На останніх показах колекцій весна-літо 2016 подіуми буквально заполонили моделі в барвистих і яскравих колготках. Хіба можна проігнорувати настільки актуальний весняний тренд 2016? Думаємо, що ні. Тому і пропонуємо вам дізнатися, які жіночі колготки стануть модними в наступаючому сезоні.

Модні колготки весна 2016: актуальні кольори та моделі

Якщо говорити про головні тенденції, то більшість світових дизайнерів обрали в якості головних акцентів - кольорові колготки. Навесні 2016 року популярними стануть як стримані натуральні відтінки, так і яскраві кричущі забарвлення. Актуальними будуть колготки таких кольорів: фіолетового, коричневого, сірого, блідо-рожевого, синього. Щільні білі та чорні колготки також будуть неймовірно популярні, адже вони доречні практично з будь-яким вбранням. Ну а якщо ви не проти модних експериментів, то сміливо вибирайте яскраві забарвлення. Особливо стильний вигляд матимуть образи з кольоровими колготками таких відтінків: жовтого, помаранчевого, блакитного, зеленого, червоного.

Ще однією цікавою тенденцією весняного сезону стануть тонкі колготки з принтами. Так, наприклад, модними будуть моделі з імітацією зміїної шкіри, колготки-панчохи, моделі з квітковими малюнками. Серед трендових колготок майбутнього сезону можна також виділити і вінтажні моделі. Так, актуальними будуть знайомі всім колготки в горох, моделі зі швом, колготки в сіточку.altaltalt

Що стосується матеріалів, то навесні стилісти радять віддати перевагу колготкам з віскози, кашеміру, вовни. Популярними будуть також тонкі капронові та легкі ажурні моделі.

Із чим носити модні колготки в 2016 році

Навесні 2016 року дизайнери пропонують і ажурні, і теплі моделі носити з високими чобітьми-панчохами і ботфортами. А доповнювати образ жіночними пальто, в'язаними кардиганами і стильними піджаками. Модні весняні образи можна створити і поєднуючи щільні колготки з А-подібними сукнями та спідницями-олівець.

Також врахуйте, що чим строкатіші та яскравіші колготки, тим стриманішим має бути решта ансамблю. Тому моделі з принтами і візерунками найкраще поєднувати з нейтральним одягом і взуттям. Також правильно розставити акценти в образі допоможуть додаткові аксесуари, однієї колірної гами з колготками. Наприклад, разом із синіми колготками актуально носити синій шарф і сумку.

Класичні капронові колготки будуть відмінно поєднуватися з актуальними трикотажними сукнями і довгими пуловерами. Більш щільні моделі відмінно підійдуть для образу з джинсовими шортами або шкіряною спідницею.alt

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner